Įmonių katalogas

Swiss_d.jpg

Šveicarijoje, Sierre įsikūrusi „Swiss Diamond“ laboratorija, kurioje gaminamos ypač aukštos kokybės visame pasaulyje garsios keptuvės. Patyrę inžinieriai, siekdami sukurti patvarias ir ilgaamžes keptuves, panaudojo tikrus deimantų kristalus ir patvarius nelipnius mišinius. Ne paslaptis, kad deimantai yra patys kiečiausi žemėje randami mineralai. Išradusi šią unikalią technologiją, „Swiss Diamond“ kompanija Tarptautinėje išradėjų parodoje 1999 metais buvo apdovanota aukso medaliu

Šiandien įmonė naudoja pažangiausius gamybos procesus, laikosi visų ekologijos standartų ir propaguoja „žalią“ gamybą, drauge kurdama unikalų požiūrį į maisto ruošimo priemones. Gaminant keptuves, naudojama elektra, gauta greta Alpių esančių hidroelektrinių. Gamyklų daromas neigiamas poveikis aplinkai – minimalus. Visi gaminiai yra sertifikuoti, jie gaminami iš perdirbamo aliuminio. 

Patys gamintojai ir visi išbandžiusieji „Swiss Diamond“ gaminius teigia, kad didžiausias šių virtuvės indų privalumas – tai nelimpanti danga. Pagaminta iš kokybiškų komponentų ir papildomai sutvirtinta deimantų dulkėmis danga buvo ilgai testuojama.

Atlikus laboratorinius tyrimus paaiškėjo, kad „Swiss Diamond“ produktai gerokai lenkia konkurentų gaminamus produktus: 

„Swiss Diamond“ nelimpanti danga JAV vartotojų organizacijos trejus metus iš eilės buvo išrinkta geriausia danga, toks pat įvertinimas skirtas ir Australijoje bei Naujojoje Zelandijoje. 

Šveicariškos keptuvės pagamintos iš aukštu slėgiu lieto aliuminio – tai lemia tolygų šilumos pasiskirstymą po visą dangą be kaitrių taškų, tad maistas kepa tolygiau. Tai suteikia garantijų, kad keptuvės forma nepakis, nuo karščio nesideformuos. Keptuvės nesideformuoja net tuo atveju, kai yra nuimamos nuo įkaitusios viryklės ir pakišamos po šalto vandens srove. 

Kiekvienas indas turi visiškai plokščią pagrindą ir tinka naudoti ant keraminių, dujinių ir elektrinių viryklių, taip pat sukurta speciali indų, skirtų indukcinėms kaitlentėms, serija. 

Ergonomiškos rankenos yra labai patogios ir saugios, jos atsparios iki 260 °C temperatūrai, maistą gaminti galima ir orkaitėje – nereikia papildomų indų. Tvirti grūdinto stiklo dangčiai pagaminti taip, kad užtikrintų optimalų drėgmės balansą, maistas būtų greičiau paruošiamas, neišdžiūtų. Jie taip pat saugūs naudoti orkaitėse. 

Keli faktai iš „Swiss Diamond“ keptuvių gamybos technologijos:

Keptuvės gaminamos iš lydyto aliuminio, kuris supilamas į specialias formas. Atsiradę burbuliukai pašalinami aukšto slėgio srove, indai dengiami specialia danga, saugančia nuo defektų. 

Keptuvės papildomai šlifuojamos smėliu – taip deimantų sluoksnis geriau nusėda ant indų paviršiaus. Maistas apsaugomas nuo sąlyčio su aliuminiu, net jei danga ir yra apgadinama. 

Kiekvienas indas padengiamas trigubu sluoksniu nepridegančios, nelimpančios dangos. Tai suteikia puikių eksploatacinių savybių ir keptuvių tarnavimo laiką pailgina net kelis kartus. 

Ypač daug dėmesio gaminant keptuves skiriama keptuvių tvirtam dugnui: keptuvė niekada neapvirs ir ant kaitlentės stovės stabiliai. 

Pagaminus keptuves, prie jų tvirtinamos rankenos. Naudojamos unikalios srieginės rankenos, o ne kniedės. Tokiu būdu išvengiama maisto likučių kaupimosi, o tuo pačiu ir bakterijų. 

Keptuvių priežiūra

Prieš pradėdami naudotis keptuve ir kaskart panaudoję, kruopščiai ją išplaukite karštu vandeniu, galima ir muiluotu, ir indų plovikliu. Nenaudokite valiklių su abrazyvinėmis dalelėmis, orkaitės valiklio ar šiurkščių kempinėlių – tai gali pažeisi keptuvės paviršių. Keptuves galima plauti indaplovėje, tačiau gamintojai geriau rekomenduoja plovimą rankomis. 

Kepdami ar šildydami maistą, naudokite medinius arba silikoninius įrankius, atsargiai galima naudoti ir metalinius. Nenaudokite įrankių su aštriais kampais ir galais. Kepamo keptuvėje maisto nepjaustykite. Kepant maistą, galima nenaudoti aliejaus. Keptuvė įkaista per maždaug 3 min. 

Kokybiškų keptuvių įsigyti galima apsilankius e. parduotuvėje Bohemia.lt. 



2014-02-25 09:47
Panašūs straipsniai:
Prostatos vėžys gydomas šalčiu
Pažintiniai takai jau laukia lankytojų: kur šiemet žingsniuoti su batais, o kur – basomis?
Darbdavio grįžtamasis ryšys: kada – konstruktyvi kritika, o kada – psichologinis smurtas?
Implantacijos būdai - kokį rinktis?
Reklamuojate savo kontaktus spaudoje? Suskubkite ruoštis – keičiasi tarpmiestinio kodo numeris

Copyright © Imoniuinfo.lt 2011