Įmonių katalogas

ms_krikstyno.jpg

Restoranas „Miesto sodas“ įsikūręs Kauno miesto širdyje – Laisvės alėjoje, šalia Muzikinio teatro sodelio. Restorano interjeras ir geografinė padėtis idealiai tinkadalykiniams susitikimams, pobūviams, romantiškiems vakarams.  Dieną čia šviesu, gražu. Lekiantis Kauno gyvenimas stebins Jus per erdvius restorano langus. Vakarais rafinuota ir atpalaiduojanti aplinka.   

Restoranas išsiskiria iš kitų tuo, kad yra atviras visiems svečiams, t.y. net smalsiausi gali pamatyti patiekalų gamybos subtilybes. Pusryčiams, pietums ir vakarienei restoranas „Miesto sodas“ siūlo turtingą, rinktinį ir įvairų meniu. Restorano virtuvė šiuolaikiška, tiksli, tuo pačiu ir gurmaniška, ištikima tikram skoniui bei idealiam patiekalui.   

   

Banketai / Išvežamieji pobūviai  

Pageidaujate  nepamirštamo renginio? Gurmaniškų patiekalų? Jokių problemų!    

„Miesto sodas“ pasiruošęs Jus pradžiuginti  bet kokią progą, ar tai būtų vestuvės, jubiliejus, mažylių šventė, romantiškas vakaras ar tiesiog pasisėdėjimas su draugaisprie taurės vyno.   Vienu metu galime priimti iki 300 svečių. Jūsų patogumui įrengta erdvi banketinė salė.   

„Miesto sodo“ kolektyvas žino ko reikia Jūsų šventei. Mes žinome visas paslaptis, kaip padaryti, kad Jūsų šventė švytėtų... Palikite savo šventės organizavimo rūpesčius mums. Mus išbandė laikas. Dabar Jūsų eilė išbandyti. Restoranas "Miesto sodas" naujoje banketinėje salėje ar Jūsų pasirinktoje erdvėje kviečia organizuoti savo šventes.  "Miesto sodo" kolektyvas žino ko reikia Jūsų šventei. Mes žinome visas paslaptis, kaip padaryti, kad Jūsų šventė švytėtų...   

Restorano virtuvė šiuolaikiška, tiksli, tuo pačiu ir gurmaniška, ištikima tikram skoniui bei idealiam patiekalui. Vienu metu restorane galime priimti iki 300 žmonių.        

 

Atsižvelgiant į Jūsų norus bei pageidavimus, pristatysime Jums maistą pobūviui, seminarui, vestuvėms, iškilmingam jubiliejui, gimtadieniui, vaikų šventei, gausiam įmonės vakarėliui ar kitai svarbiai šventei. Tai gali būti aikštelė miško glūdumoje, pieva pramogų parke, prabangus dvaras ar pilis, gamyklos angaras arba tiesiog romantiška vakarienė laivo denyje. O jei šventę planuojate savo namų kieme, atvyksime su palapinėmis, skėčiais, stalais, kepsninėmis ir netgi raudonu kilimu.  

Norintiems suplanuoti įsimintiną šventę, tikrai padėsime ją išskirtinai ir profesionaliai paruošti. Mes sugebame užsakovų norus paversti realybe.  

 

Mes pasirūpinsime: Maisto pristatymu atsižvelgiant į Jūsų norus ir pageidavimus Aptarnavimu, aukščiausio lygio Reikalingu inventoriumi Jūsų šventei

 

Palikite savo šventės organizavimo rūpesčius mums. Tiesiog švęskite

Užsakymai priimami telefonu: 8687 53750

 

„Miesto sodo“ konditerijos gaminiai

Restoranas „Miesto sodas“ didžiuojasi ypatingais konditerių keptais tortais

٭ Visada švieži;

٭ Pagaminti iš natūralių produktų;

٭ Be sintetinių priedų;

٭ Originaliai dekoruoti;

٭ Įvairių formų bei dydžių.

٭ Visada subtilaus skoniomagiškų kvapųžaismingos fantazijos tortaipyragaičiaisausainiai kepami specialiai Jums restorane „Miesto sodas“. 

Nuo šiol tortus ir pyragaičius galima ne tik paskanauti „Miesto sode“, bet ir nusipirkti šventiniam vakarui į namus.

 

www.miestosodas.lt

Feisbuke: https://www.facebook.com/miestosodas



2016-01-27 14:39
Panašūs straipsniai:
Lankantiems gražiausias Lietuvos vietas – užburiančius vaizdus atveriantys apžvalgos bokštai, arba lietuviškieji eifeliai
Neatrastieji Balkanai: kuo gali nustebinti dar menkai pažįstama Albanija?
Atviruko vertais vaizdais apdovanotas Tailandas – nuo naktiniais žiburiais tviskančio Bankoko iki laukinių smėlio paplūdimių
Trys romantiškiausios vietos susituokti Lietuvoje
Kurortai Egipte ir Tunise: ko apie juos dar nežinote?

Copyright © Imoniuinfo.lt 2011