Įmonių katalogas

Evelsa_ildymo_sistemos__logotipas___wwwevelsalt.jpg

UAB "Evelsa" jau daugiau kaip 18 metų įrenginėja grindų šildymo sistemas individualiuose namuose. Grindinio šildymo sistema šiuo metu viena populiariausių šildymo sistemų.

 

Grindų šildymo sistemos privalumai:

1. Draugiška aplinkai - nereikia po langais radiatorių, kuriuose kaupiasi dulkės. Radiatoriai labai retai dera prie interjero.

2. Ekonomiška sistema - grindų šildymo sistemoje dažniausiai vandens temperatūra būna apie 30-35 C. Tai reiškia, kad kuo mežesnė temperatūra tuo mažesni šilumos nuostoliai per pastato konstrukcijas. Taip tokia sistema gerai suderinama su šilumos siurbliais ir kondensaciniais dujiniais katilais.

3. Komfortiška sistema - malonumas basam vaikšioti grindimis, o vaikams žaisti sėdint, gulint ant grindų. Taip pat ši sistema suteikia galimybę vasarą vėsinti patalpas šilumos siurblių pagalba. Vasaros metu vamzdžiais teka vėsus vanduo ir tokiu būdu vėsina patalpas.

 

Kad užsakovams būtų patogiau, UAB "Evelsa" gali įrengti vidaus kanalizacijos, vandentiekio sistemas ir sumontuoti užsakovo pasirinktą katilinę.

Visada verta kreiptis !

Daugiau informacijos - www.evelsa.lt

Tel. 8687 30839

evelsa.sildymas@gmail.com



2019-10-21 22:32
Panašūs straipsniai:
Kas yra karkasinis namas ir kokie yra šio tipo namų privalumai?
Inžinerinių tinklų klojimas visoje Lietuvos teritorijoje
Statybos įrankių nuoma Vilniuje ir Kaune
Registrų centras: e. aukcionuose išaugo susidomėjimas kelių technika
Medienos gaminiai, lauko baldai

Copyright © Imoniuinfo.lt 2011