Įmonių katalogas

Fototapetai_Spalvota_Reklama.jpg

Suteikia peno kūrybai.

Daugelis menininkų tikina, kad juos įkvepia būvimas gamtoje, tačiau nevisada ir visi tai sau leidžia. Artimiausia alternatyva, tai gamtos vaizdų fototapetai namų interjere. Ofisuose žmonės kiekvieną dieną dirba mažose patalpose, apsuptose keturių vienspalvių niūrių sienų – visai nekeista, kodėl jiems sunku realizuoti savo kūrybines idėjas. Žmogus turi matyti akiai draugišką aplinką, kad galėtų atsipalaiduoti bei susitelkti kūrybai.

Mėgaukitės savo pasirinkimo laisve.

Fototapetai yra įvairių sudėties tipų bei tekstūros pasirinkime. Fototapetai gali būti užklijuoti sudrėkinus vandeniu , naudojant tapetų klijus ar klijuojami kaip lipdukas. Nori turėti tekstūrinius fototapetus? Rinkis „Colibri digital“ tapetus, klijuojamus tapetų klijais. Nori, kad tapetai nesukeltų vaikui alergijos bei būtų visiškai ekologiški? Rinkis „HP FREE PVC“ tapetus, klijuojamus sudrėkinus vandeniu. Nenori terliotis rankų ir greitai išsitapetuoti sienas? Rinkis lipnų tapetą, kuriam nereikia klijų – mūsų apklijuotojai atvyks ir užklijuos tapetus per trumpą laiko tarpą.

Leidžia atsipalaiduoti.

Didelė dalis apklaustųjų tikina, kad fototapetai namie ar biure padeda atsipalaiduoti, atlaisvinti galvą nuo problemų bei greičiau užmigti. Tai parodo kodėl vis daugiau ir daugiau žmonių savaitgaliais stengiasi išvykti iš miestų į užmiesty, kur yra daugiau gamtos.

Ekologiški.

Vienas iš mūsų tapetų privalumų, tai tas, kad juos galima klijuoti tokiose higienos normų reikalaujančiose patalpose, kaip vaikų kambariai, ligoninės, darželiai – nebijodami tai sakome, nes mūsų tapetų spauda neskleidžia jokio nemalonaus kvapo dėl natūralaus dažų gamybos būdo. Vienas iš mūsų siūlomų ekologiškiausių tapetų, kurie nesukelia alergijos, neturi jokio kvapo – tai „HP FREE PVC“ tapetai.

Sukuria jaukumo jausmą.

Visi savo namų bei biuro interjerą kuria taip, kad būtų kuo jaukiau jame leisti laiką. Interjero detalės, tokios kaip: fotodrobės, fototapetai, planšetai, sienų lipdukai turi didelę įtaką žmogaus psichologinei būklei esant tam tikroje patalpose. Fotodrobės interjerui suteikia aiškius kraštovaizdžio bei asmeninių įvykių vaizdus. Sieniniais lipdukais galima perteikti norimus motyvacinius užrašus ar įspūdingiausias iliustracijos. Fototapetai interjerui, kitaip nei kiti dekoro elementai – sukuria bendrą patalpos ar sienos įspūdingą vaizdinę įvairovę.

 

Daugiau informacijos apie fototapetus rasite čia: http://www.spalvotareklama.lt/fototapetai



2020-07-01 00:05
Panašūs straipsniai:
Kas yra karkasinis namas ir kokie yra šio tipo namų privalumai?
Inžinerinių tinklų klojimas visoje Lietuvos teritorijoje
Statybos įrankių nuoma Vilniuje ir Kaune
Registrų centras: e. aukcionuose išaugo susidomėjimas kelių technika
Medienos gaminiai, lauko baldai

Copyright © Imoniuinfo.lt 2011